MKÜ’de “Doğa ve Teknoloji” Konferansı Düzenlendi

0

Mustafa Kemal Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Bilinçli Gençler Topluluğu tarafından “Doğa ve Teknoloji” konulu konferans düzenlendi.  Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen kon-feransa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gözü-benli, Doğa Bilimleri Derneği Başkanı Altuğ Revnak Eti, Öğrenci Konseyi Başkanı Şammas Başkaya ve beraberinde bir çok öğrenci katıldı. Doğa Bilimleri Derneği Başkanı Altuğ Rev-nak Eti, doğayı korumak için önce doğayı iyice tanımanın gerekliliğini vurgulayarak, her şeyin temelinde insanın ve doğanın birlikte hareket etmesinin bilimsel gelişmeleri de olumlu yönde etkileyebileceğini söyledi. Dernek Başkanı Eti, Leonardo da Vinci’nin “Her canlı bir başyapıttır” sözlerinden yola çıkarak her şeyin üstünde insan gücünün ve yapısının olduğunu söyledi. Çok sayıda öğren-cinin de katıldığı kon-feransın ardından, Doğa Bi-limleri Derneği Başkanı Al-tuğ Revnak Eti‘ye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

KAYNAK : http://www.hatayekspres.com/2010/index.php?okod=7471

Bu Yazıları da Beğenebilirsiniz! Daha Fazlası