[sm_section_header title=”Neler Yapabilirsiniz?” align=”sm-center” show_underline=”” css_animation=”fadeIn” subtitle=”Derneğimize Destek Verin” text_color=”#000000″][sm_column_text css_animation=”fadeIn”]
Konferans Organizasyonu: Okulunuzda, üniversitenizde, kültür merkezinizde ya da bulunduğunuz şehirde konferans organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Eğer üniversitede bir öğrenci kulübünüz varsa; ya da akademisyen olarak çalışmaktaysanız; ilgili merciilerle irtibata geçerek organizasyon gerçekleştirebilir; ya da bu konuda destek almak için ofisimizle irtibata geçebilirsiniz.
Materyal Kullanımı: Websitemizde çeşitli posterler, videolar, resimler interaktif sunumlar ve panolarda kullanılabilecek pano yazıları bulunmaktadır. Bu materyallerden yararlanarak sınıfınızda sunumlar yapabilirsiniz. Eğitmenseniz, bu materyallerden ders içeriğinize yardımcı unsur olarak faydalanabilirsiniz.
Yayınlayın: Bir çok üniversite, lise, ilköğretim okulu, şirket, resmi ve özel kurumlar çeşitli periyodlarla yayınlar çıkarmaktadır. Bizimle irtibata geçerek, okuduğunuz ya da çalıştığınız kurumların dergi, gazete, bülten ve internet sitelerinde yayınlamak üzere, bizden ücretsiz makaleler talep edebilirsiniz. Doğaya ve bilime katkısı olacak her türlü konu için; imkanlarımızı seferber etmeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.
Yayınlayalım: Tüm eğitmenlerimizin ve akademisyenlerimizin bize gönderecekleri makaleleri, fotoğrafçı arkadaşlarımızın fotoğraflarını, genç bilim adamlarının icatlarını, geleceğin bilim yazarlarının yazılarını yayınlamaktan kıvanç duyacağımızı belirtiriz. Siz gönderin, biz yayınlayalım!

Çeviri Yapabilirsiniz: Dilbilginiz iyiyse; hakimi olduğunuz dilde çeviri yapabilirsiniz.

Grafik ve İnternet: Eğer grafik tasarım bilgi sahibiyseniz, poster ve bülten tasarımlarına katkıda bulunabilir; bloglarda yazı yazmayı seviyor, facebook ve twitterdan ayrılmıyorsanız, bu platformdaki çalışmalarımızı takiben gönüllü ekibimize katılabilirsiniz.
Temsilcilikler: Her ülkede bizi takip eden gönüllü arkadaşlarımızca açılmış temsilciliklerimiz bulunmaktadır. Siz de, bulunduğunuz ülkede bir temsilcilik açabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için; altug@dogabilimleridernegi.org adresine mail atabilir ya da ofisimizle irtibata geçebilirsiniz.

ÖNEMLİ HATIRLATMA: Derneğimiz, hiçbir maddi yardımı kesinlikle, prensip gereği, kabul etmemektedir. Tamamen gönüllük prensibi dahilinde işleyen ve çalışmalarının etkisi uluslararası boyutlara ulaşan derneğimizin adı altında, hiç bir kitap, promosyon ürünü ya da herhangi bir hizmet ücret karşılığı satılmamaktadır. Satılan hiçbir ürünümüz/hizmetimiz bulunmamakta ve yaptığımız faaliyetlerden hiçbir ticari getiri elde edilmemektedir. Bu hususta, derneğimiz, yönetim olarak, net bir çizgi koymakta ve bu çizgisini de korumakta kararlıdır. Bu nedenle de “Neler Yapabilirsiniz?” menüsü ve “Üyelik” menüsü gibi bölümler altında maddi yatırım ya da yardıma yönelik hiçbir ibare veya anlatım yer almamaktadır ve almayacaktır. İlginize teşekkür ederiz!
[/sm_column_text]