Ben de “Yazar”ım – Yazar Olmak İstiyorum!

Arkadaşlar!

Doğa Bilimleri Derneği olarak verdiğimiz konferanslarda ve yaptığımız çalışmalarda evren ve dünyadaki düzene şekil veren kanunları inceliyoruz. Bu kanunları keşfeden bilim adamları ve araştırmacılar sayesinde ortaya çıkan gerçekler, insanları önemli bir amaç doğrultusunda düşündürmeye yönlendiriyor.

Evrenimiz ve dünyamız üzerindeki var olan bazı denklemlerden bahsetmek gerekirse;

1- Pisagor teoremi
2- Kalkülüs temel teoremi
3- Newton’un evrensel çekim kanunu
4- Termodinamiğin ikinci kanunu
5- Einstein’ın görecelik teoremi
6- Shanon’un Bilgi Teorisi
7- Özel görelilik teorisi

gibi kanunlar ve teoriler, dünyada bulunan matematiksel ve fiziksel bazı örneklerdir.

Ben de “Yazar”ım Projesinin Temel Amacı

Doğa Bilimleri Derneği olarak evren ve dünyamızdaki kanunları daha iyi anlamak adına, canlı ve cansızlardaki tüm bu matematiksel ve fiziksel ölçüler ışığında keşfedilen gerçekleri, HEDEFSEL KISA ANLATIMLI bilgiler ışığında insanlarımıza aktarmayı hedefliyoruz.

Projemize Kimler Katılabilir?

Aslında çok özel şartlar aramıyoruz. Bu projede var olan herşey araştırma isteğinize ve heyecanınıza bağlı. Doğa Bilimleri Derneği olarak bizler KONFERANSLARIMIZI ÜCRETSİZ VERİYORUZ. Bu açıdan yaklaşırsak;

1- Araştırmayı sevmek
2- Yenilikçi (inovatif) düşünmek
3- Doğayı ve canlıları sevmek

Bunları benimsediyseniz eğer, aslında çok fazla bir problem kalmamış demektir. 🙂

YAZARLIK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN!